In de media: Vallei Business ‘Alleen samen maken we het verschil in de wereld van techniek en technologie’

Knooppunt Techniek staat met het artikel ‘Alleen samen maken we het verschil in de wereld van techniek en technologie’ in Vallei Business. Hét zakenmagazine voor MKB-ondernemers in de Gelderse Vallei. In het artikel wordt ook het DigiLab onder de aandacht gebracht.

DigiLab: het adviespunt voor ondernemers op het gebied van digitalisering
Knooppunt Techniek is één van de initiatiefnemers van de door studenten bemenste Digitale Werkplaats in Ede. Het DigiLab helpt mkb’ers in Regio Foodvalley met digitalisering op het gebied van online marketing, data science en automatisering. Ook leveren we maatwerkadvies. Meer weten over het DigiLab of heb je als ondernemer een digitaliseringsvraag? Neem contact met ons op via info@digilab.nl of bel (06) 82 98 86 17. We helpen je graag verder!

Lees hier het artikel

Author avatar
admin
http:

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *