Event: Bootcamp DigiLab 2022 | 23 t/m 25 maart


Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 maart gaat de Bootcamp DigiLab 2022 van start. Tijdens de 3-daagse Bootcamp bouwen de studenten verder aan de resultaten van de Hackathon. Aan de Bootcamp doen mbo- en hbo-studenten uit de Regio Foodvalley mee. De deelnemende studenten zetten de resultaten van de Hackathon om naar praktische businessplannen en marketingstrategieën. De deelnemers buigen zich in teams, onder leiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, over IT-vraagstukken rondom het thema ‘Een gezonde duurzame wereld’. De vraagstukken zijn afkomstig van lokale bedrijven. De studenten bedenken samen innovatieve oplossingen. Elk team pitcht hun oplossing aan de jury. De teams strijden om een 1e, 2e en 3e prijs.

Samenwerkende partijen
Voor dit initiatief bracht het DigiLab verschillende partijen met elkaar in verbinding en ontwikkelden ze samen mooie en uitdagende opdrachten voor de deelnemende studenten. In het DigiLab helpen mbo- en hbo-studenten van verschillende studierichtingen, onder professionele begeleiding van docenten en experts uit het bedrijfsleven, mkb’ers verder met hun digitale vraagstukken op het gebied van online marketing, data science en automatisering. De organisatie van de Bootcamp ligt in handen van Knooppunt Techniek en ICT Campus is partner van dit initiatief.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de Bootcamp DigiLab 2022? Neem dan contact op met op met Herman Julsing, Projectleider ICT Campus ‘ICT-talent voor Regio Foodvalley’ via (06) 53 32 79 78.

Author avatar
admin
http:

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *